Skoči na glavno vsebino

Tudi letošnje šolsko leto smo učenci OŠ Mokronog zaključili z zaključno prireditvijo. Starše, učitelje, župana Občine Mokronog-Trebelno in goste smo s pevskimi, plesnimi in dramatizacijskimi točkami popeljali  skozi šolsko leto in v obet počitnic. Prireditev sta povezovali sedmošolki Neja in Lucija. 

Predstavili so se vsi pevski zbori, prvošolci so odplesali koreografijo Gremo na morje, tretješolka Nastja je predstavila tvirling, Ela, Lina in Petra pa so  zaigrale in zapele pesem Novi val. Sedmošolki Vita in Eva sta na čelu in klavirju zaigrali skladbo Rock’n’roll. Šestošolci so v dramskem prizoru predstavili šolski vsakdan in pomen prijateljstva, učenka Iva je povedala deklamacijo. Prireditev so zaključili učenci podružnične šole z dramsko-plesno  koreografijo.

Ravnateljica, gospa Zvonka Kostrevc, je povzela raznoliko dogajanje v iztekajočem se letu. Spomnila nas je na dogodke v šoli, na uspehe in dosežke učencev ter na nove pridobitve. Najuspešnejšim učencem je podelila priznanja in nagrade.

Priznanja najuspešnejšim učencem sta v imenu Občine Mokronog-Trebelno podelila župan Franc Glušič in direktorica občinske uprave Mateja Vrabec.  Župan je v nagovoru zbranim pohvalil učence in mentorje za dosežene uspehe, vsem pa namenil besede pohvale za trud v iztekajočem se šolskem letu. Zaželel je lepe in dolge počitnice.

(Skupno 279 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost