Skoči na glavno vsebino

V petek, 25. 11. 2022, smo imeli na šoli po treh letih spet praznični sejem, ta čudovit dogodek, ki smo ga komaj čakali. Pred začetkom prazničnega sejma je bil koncert, na katerem so nastopili šolski ansambel, pevski zbori iz vrtca, otroški pevski zbor Mokronog, otroški pevski zbor Trebelno, pevski zborček prvega razreda iz Trebelnega in Mokronoga ter mladinski pevski zbor, ki je otvoril praznični sejem. Na prazničnem sejmu smo obiskovalcem ponudili venčke, okraske za smrečico, stojala za prtičke, naravna mila, voščilnice, nakit, slane in sladke dobrote … Izdelke smo s pomočjo učiteljev in učiteljic izdelali učenci na prazničnih delavnicah. Na prazničnih delavnicah smo bili ustvarjalni, v izdelke pa smo vložiti precej truda, dobro smo se morali organizirati, pri tem pa smo zelo uživali.

Na sejem je prišlo veliko obiskovalcev. Vsi izdelki in vse dobrote smo zelo hitro prodali po simboličnih cenah. Vsi prostovoljni prispevki so namenjeni za šolski sklad.

Ta dan si bomo zapomnili, saj nas je napolnil s številnimi vtisi in prebudil v nas praznično vzdušje in tudi čudovite spomine.

Alenka Šmit, 8. b

Fotografije: Nataša Bale, 8. b, Neža Dinghauser, 9. a

 

(Skupno 401 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost