Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 17. 2. 2014, smo izvedli 3. dan delavnic v okviru proekta Chain Reaction. Učenci so svoje eksperimentalno delo zakorožili in povezali v celoto ter napisali zaključno poročilo, svoje delo pa predstavili ostalim skupinam oziroma učencem. 

DSC 0416

Učenci so prvi del dneva pisali zaključna poročila in pripravili predstavitev svojega eksperimentalnega dela. Pri svojem delu so bili lahko zelo izvirni – nastale so zanimive multimedijske predstavitve, tudi v obliki kratkih video posnetkov. 

Nato smo se zbrali v stari telovadnici šole, kjer je vsaka skupina dobila v roke mikrofon in predstavila svoje delo. Kot so zapisali učenci sami, so se preko delavnic veliko naučili, predvsem pa pridobili dragocene izkušnje tako s področja raziskovalnega dela, kot tudi pisanja poročil in nastopanja pred občinstvom. Vsi učenci so se pri svojem delu zelo potrudili in izkazali. Najboljši pa s svojim delom še niso končali, saj bodo svoje naloge predstavili širši javnosti na državnem nivoju – gospodarstvenikom in profesorjem. 

{gallery}TomazKusar/chain3{/gallery}

 

mentorja projekta: Tomaž Kušar in Jožica Kaferle

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost