Skoči na glavno vsebino

V petek, 14. 6. 2019, je na naši šoli potekala zaključna slovesnost, ki smo jo pripravili učenci 9. razreda in razrednika.

Dogodek, na katerega smo povabili starše, delavce šole in gospoda župana, smo pripravljali nekaj zadnjih mesecev. Želeli smo, da je naše slovo od osnovnošolskih klopi slovesno in lepo.
Skupnemu plesu so sledile pevske, plesne in glasbene točke, filma s predstavitvijo učencev in zadnjega leta šolanja, pripravili pa smo tudi kviz, v katerem smo razkrili nekaj zabavnih plati osnovnošolske poti.
Kulturnemu programu je sledila podelitev spričeval in priznanj ter govor gospe ravnateljice, ki se je zahvalila staršem, strokovnim delavcem šole ter učencem, in s spodbudnimi besedami učence pospremila na novo pot. K besedi smo povabili tudi gospoda župana, ob koncu pa je spregovorila še predstavnica staršev.

Uradnemu delu dogodka je sledilo še druženje vseh udeleženih ob prigrizkih. Izrečenih je bilo veliko lepih besed in zahval, v pogovorih smo obudili spomine na številne lepe dogodke prehojene poti.
Skratka, tako kot smo zapisali v vabilu in prikazali na sceni na odru: »Ptica se seli, odide v nek kraj, kjer je dobro, lepo, a včasih tudi težko. Tako tudi mi. Odhajamo in se spominjamo številnih lepih trenutkov.«

Razrednika Marjetka Ganc in Jernej Mauko

 

(Skupno 1.400 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost