Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, učenke, spoštovani starši in sodelavci, sodelavke!

Kljub pouku na daljavo si boste v naši šolski knjižnici ponovno lahko izposojali gradivo. Vsem učencem in delavcem šole, ki potrebujete gradivo iz šolske knjižnice, bomo omogočili dostop do knjig. Knjige naročite na elektronski naslov sandra.fister@osmokronog.si in se bomo dogovorili o času in kraju prevzema.

Predhodno naročene knjige bodo pripravljene, prevzeli pa jih boste lahko v tajništvu ali pri steklenih vratih knjižnice (pri jedilnici), in sicer tako, da boste potrkali na vrata. Izposoja bo potekala samo na matični šoli, kjer si lahko knjige izposodijo tudi učenci Podružnične šole Trebelno.
Ali je knjiga prosta, lahko preverite tudi preko sistema COBISS. V sporočilu navedite naslov knjige in po možnosti tudi avtorja. Hkrati lahko vrnete knjige, ki jih imate izposojene iz šolske knjižnice in ste jih že prebrali. V skladu z navodili NIJZ damo vse vrnjene knjige v karanteno za 3 dni.
Prosimo vas, da se ob prevzemu gradiva držite vseh navodil in priporočil NIJZ za preprečitev širjenja okužbe z virusom (uporaba zaščitnih mask, razkuževanje rok in varnostna razdalja).
e-Gradivo si lahko brezplačno izposodite tudi preko spletne strani Biblos. Pogoj za izposojo je članstvo v Knjižnici Pavla Golie Trebnje. Kdor še ni član, lahko to stori brezplačno (to velja za mladoletne osebe).
Naj vam šolanje na daljavo prinese veliko dobrih knjig.
Sandra Fišter, šolska knjižničarka

(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost