Spoštovani starši!

Že šest tednov šola sameva, z vami in vašimi otroki pa se srečujemo na daljavo. Vsi skupaj se trudimo, da bi šolsko leto čim bolj uspešno potekalo naprej. Za učence, ki se soočajo z organizacijskimi težavami ali imajo težave z razumevanjem učne snovi, smo organizirali pomoč učiteljev tutorjev, ki te učence spodbujajo k opravljanju šolskih dolžnosti in jim nudijo dodatno pomoč pri reševanju nalog. Če menite, da bi tako pomoč potreboval tudi vaš otrok, se lahko obrnete na svetovalno službo.

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje, spodbudne besede, pohvale in tudi za predloge, kako delo v tem času izboljšati. Želimo vam, da se v prazničnih dneh nekoliko oddahnete in z otroki počnete tudi bolj prijetne stvari, kot je opravljanje šolskih nalog. Spodbudite pa svoje otroke, da svoje dosedanje obveznosti opravijo do prazničnih in počitniških dni.

Dragi učenci!

Pred nami so praznični dnevi in prvomajske počitnice, ki se jih zagotovo veselite, čeprav ste zdaj pa že res dolgo doma. Prav je, da malo odložite šolsko delo, povsem pa le ne pozabite na šolo, saj se začne maja ocenjevanje znanja.

S poukom na daljavo spet pričnemo 4. 5. 2020.

Zvonka Kostrevc, ravnateljica

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)